неделя, 22 юли 2012 г.

Честит рожден ден, мила Селена!


Днес е един много специален ден за всички Селенатори, за Сел, както и за нейните приятели и семейство. Защото днес - 22 юли нашата любимка Селена Мари Гомес става на 20 години.
От малко момиченце от Тексас, Селена Гомес се превърна в красива млада и преуспяла дама. Тя си има своя модна линия, парфюм, албуми и тази година завърши успешно турнето "We Own the Night"  и участва в много филми. Да не забравяме и благотворителните капмании, в които участва.

Спомням си деня, когато за първи път видях Селена и то беше докато гледах МОУП по Дисни Ченъл. От начало не ми допадна, кой знае колко, но сега.. съм и ужасно голям фен! Тя е модел за подражание и не само на мен, а на милиони хора по света. Благодарение на нея съм това, което съм сега. Сигурно няма да повярвате, но съм постигнала доста неща благодарение на нея. Може да не я познавам лично и никога да не съм я срещала на живо, но тя ми повлия в положителна посока и не след дълго реших да създам блога.

Всички читатели и помощници на блога, както и аз ти пожелаваме всичко най-добро. Нека всичките ти мечти се сбъднат, да си жива, да си здрава и много, много щастлива. Нека любовта те напътства навсякъде, където отидеш! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!

1 коментар: