понеделник, 30 юли 2012 г.

ДБ: "Прекалено добър съм за Селена Гомес"


Джъстин Бийбър започна да се изказва и държи като истинска примадона. 18-годишният певец, който излиза с колежката си Селена Гомес се е взел доста на сериозно и дори си позволил да коментира, че е прекалено добър за нея, съобщи dnes.bg.
В медийното пространство певецът не спираше да превъзнася половинката си, след като в края на миналата година една девойка го обвини, че е баща на детето ѝ, Бийбър бе повече от любвеобилен към половинката си. Тя застана на негова страна и го подкрепи публично.
И докaто видимо звездите изживяват идиличен романс, близък до Селена издаде пред сп. Star, че в момента има силно напрежение в отношенията им заради арогантността на Джъстин.
Източникът сподели, че певецът дори ѝ е казал: „Прекалено добър съм за теб" и настоявал тя да се чувства поласкана, че ѝ е обърнал внимание.„Понякога Джъстин е прекалено арогантен и се държи детински. Приятелките ѝ отдавана я съветват да го остави. И всеки път, когато тя се замисли дали да не го направи, той става отново романтичен", казва още източникът.Приближените на актрисата са убедени, че накрая тя ще го зареже. В медийното пространство Бийбър си гради имиджа на нежен и романтичен тип, чието сладникаво излъчване го прави идол на повечето тийнейджърки. Но зад маската на миловидния хлапак очевидно се крие една надменна личност.

Незнам до колко е вярно това, но се надявам да не е истина. Та те са заедно повече от година, но изглежда Джъстин става все по-самовлюбен!



4 коментара:

  1. Мечтай си Джъстин, всъщност тя е прекалено добра за теб, скъпа ми примадона.....

    ОтговорИзтриване
  2. Ставаш твърде наперен и самовлюбен!!!"Прекалено съм добър за нея" не разбирам какъв е Джъстин в крайна сметка?!?!

    ОтговорИзтриване
  3. Джъстин е велик това е!Прав е добър е за Селена защото тя го използваше!Използваше неговата слава за своя,но сега незнам дали още е така сигурно не!

    ОтговорИзтриване
  4. Селена никога не е използвала Джъстин! Осъзнайте го всички!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване