събота, 17 декември 2011 г.

Селена сбъдва мечти!

 

Райън Сикретс от Kiss FM радио, провежда инициатива за Коледа, където слушателите могат да изпратят писма с техните истории и Райън се опитва да им помогне по някакъв начин.
Една от участниците в тази инициатива е Хана, която му изпраща писмо със своята удивителна история и той се опитва да й помогне.
Но за съжаление тя е болна от неизлечимата болест Progeria.
Progeria (от гръцки grego geras "старост") е изключително рядко заболяване на детството, характеризиращо се с драматично преждевременно стареене. Смята се, че засяга един на всеки 8,0 милиона новородени. Най-тежката форма на това заболяване се нарича Хътчинсън-Гилфорд синдром, наречен в чест на Джонатан Хътчинсън, който е първият, който го описва през 1886 г., а Хейстингс Гилфорд, извършва различни изследвания за неговото развитие и функции през 1904 година.

Лек за болестта няма , а продължителното време на живот е до 13 годишна възраст, а Хана стана на 13 през 08.09.11.г.

След като Райън получи писмото на Хана, се опита да й помогне по някакъв начин. После Сара (майката на болното дете)  разказа на Раъйн, че тя и голяма фенка на Селена Гомез и обожава нейните песни, особено "Who Says", с която тя не се чувства толкова различна. Помоли го само за едно нещо - телефонно обаждане на Селена към Хана ,знаейки, че е нещо голямо, но все пак може и да се получи.
Райън, изпрати на семейството подаръци , но нямаше как да осъществи връзката със Селена.
След това бащата се свърза с тях и майката помоли Хана и Селена да си початят , но изглежда е станало нещо по-голямо от чат- Сел отиде при Хана!
Райън заяви, че Селена е най-щедрият и  много благороден човек на света. Сред многото й ангажименти, тя все пак намери време да посети Хана. Това е станало сутринта, преди Сел да тръгне за Чикаго. Отначало момиченцето си помислило, че в стаята влиза докторът, а то се оказало Селена Гомез.
Още снимки, можете да намерите, като щракнете тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар